Dromerig water

Dromerig water van Raoul Baart

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 99160

Dromerig water van Raoul Baart

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Dromerig water van Raoul Baart

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De St. Nectans Glen waterval, verscholen diep in de groene bossen van Cornwall. Prachtig en mystiek, vandaar de vele lintjes en foto's in de struiken en bomen rondom de waterval; veel mensen komen hier speciaal naar toe om een laatste herinnering aan een dierbare achter te laten.
Om het mysterieuze karakter van deze locatie goed over te brengen heb ik een lange sluitertijd gebruikt voor deze opname, waardoor het stromende water als een zacht lint door de bemoste rotsen lijkt te kronkelen.

Over Raoul Baart

Raoul Baart profielfotoAl heel mijn leven bezig met fotografie al was dit vroeger vooral beperkt tot reisfotografie. Sinds acht jaar heb ik me ook op andere takken van fotografie gestort waarbij ik mij zo min mogelijk beperk in onderwerpen; zolang het een mooie plaat op kan leveren wil ik het vastleggen, of dit nu een landschap, portret of iets anders is. Wel merk ik dat ik me de laatste jaren steeds meer toe ben gaan leggen op portretten van mensen en dieren en daarnaast op landschappen en architectuur, met als specialisatie lange sluitertijd fotografie. Door het gebruik van lange sluitertijden in combinatie met beweging (wolken, water) kan een dromerig of juist dramatisch effect gecreëerd worden - en dat alles in de camera.

Alle werken