Dunrobin castle in Schotland

Dunrobin castle in Schotland van Rebecca Gruppen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Dunrobin castle in Schotland van Rebecca Gruppen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 361220
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
90 gratis verzending!

Omschrijving

Dit prachtige oude kasteel 'Durobin Castle" is nog helemaal intact gebleven en heeft een interessante geschiedenis in de tijden van de Jacobieten.
Ook heerst er een spookverhaal; de jonge dochter van de Graaf van Sutherland werd verliefd om een man die volgens de graaf niet geschikt was en werd vastgehouden in één van deze zolder torens. Zij probeerde te ontsnappen door het raam met een touw, maar werd verrast door haar vader waardoor ze schrok en naar beneden is gevallen. Zij schijnt hier nog steeds rond te spoken.
Het ligt in Sutherland, een paar kilometer vanaf Inverness in de Schotse Hooglanden en is zeker een bezoekje waard als je interesse in geschiedenis hebt.

Past in een landelijk en klassieke inrichting.

Over Rebecca Gruppen

Rebecca Gruppen profielfotoWelkom bij mijn galerij! Mijn naam is Rebecca Gruppen en ik ben fotograaf. Voor mijn werk fotografeer ik bruiloften, mensen en bedrijven. Mijn passie is het fotograferen van de wereld en zoveel mogelijk reizen wanneer ik kan. De foto's die je in mijn galerij kan vinden zijn voornamelijk gemaakt in Sri Lanka, Australië en Schotland. De afdrukken passen in een urban, bohemiën, landelijk en modern interieur.Zit hier niks tussen wat u zoekt, maar past mijn stijl u wel aan? Neem dan een kijkje op mijn website bij 'reisfotografie'. Misschien vind u hier iets dat u wel aanspreekt en dan hoor ik het graag.

Alle werken