Shop nu met 10% korting Nog 9 uur geldig!

Dutch acres / Akkerland

van Ton Drijfhamer

- Werkcode: 82079

Ton Drijfhamer over Dutch acres / Akkerland

Een pas ingezaaid aardappelveld in het noorden van Nederland, in de omgeving van Noordpolderzijl. Veel noordelijker gaat het niet.
Op een heldere droge dag, vroeg in het voorjaar. De wolken aan de horizon kondigen ander weer aan. Een dag later zou het grauw en grijs zijn hier.

A Dutch potatoefield, in het most northern part of the Netherlands. On a bright day, early spring. The clouds on the horizon predict a new weathertype. The next day everything would be wet and grey again.
Dutch acres / Akkerland vind je in de categorieën Akkerbouw, Blauwe lucht, Boer, Boerderij, Diagonaal, Fotografie, Groningen (provincie), Horizon (lijn), Klei, Kleur collecties, Landbouwmechanisatie, Landschappen, Lente, Lucht, Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwalitei, Natuur en Weer, Nederland, Roest (metaal), Vlakte, Weiland, Wolken, Zand en lijnenspel.
Ton Drijfhamer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ton Drijfhamer

"Alleen, maar samen met het weer, de wind én mijn camera op zoek naar het mooiste licht. Dat vind ik één van de mooiste dingen om te doen. Een groot deel van de foto's op deze website heb ik gemaakt in de regio waar ik woon, in het noorden van Nederland, aan de 'Golden Raand' van de Waddenzee. Deze prachtige omgeving biedt volop gelegenheid daarvoor. Met de weidse vergezichten over het Wad tot aan de prachtige boslandschappen in Westerwolde en Friesland ben ik dan ook nog lang niet klaar.
Om het mooiste licht te vangen is vroeg opstaan vaak noodzakelijk en vaak ook best moeilijk. Maar elke keer weer is het een geweldig moment als ik bij aankomst op een lokatie, de auto uitzet en tijdens mijn eerste mok hete koffie in een wereld sta die nog slaapt en ik op zoek mag gaan naar het juiste moment, op de mooiste plek met het mooiste licht.

Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto's als ik had tijdens het maken ervan. Mocht u een werk van mij aangeschaft hebben, dan zou ik het ontzettend leuk vinden om per mail een berichtje van u te ontvangen van hoe het werk aan uw muur hangt.

Alle werken van Ton Drijfhamer


Waarom je kiest voor Dutch acres / Akkerland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dutch acres / Akkerland van Ton Drijfhamer

Koop de foto Dutch acres / Akkerland van Ton Drijfhamer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 82079

Shop nu met 10% korting
Nog 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 85 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.