Ecowijk Eva Lanxmeer in Culemborg

Ecowijk Eva Lanxmeer in Culemborg van Milou Oomens

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 383981

Ecowijk Eva Lanxmeer in Culemborg van Milou Oomens

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!
Ecowijk Eva Lanxmeer in Culemborg van Milou Oomens

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze gekleurde huisjes zijn de eye-catcher van de ecowijk Eva Lanxmeer in Culemborg. De wijk is vanaf 2000 gebouwd in de vijfentwintigjaarszone van het waterwingebied. De wijk kenmerkt zich door de bouwstijlen met veel energiebesparende maatregelen, ontoegankelijkheid voor auto's en parkeren buiten de wijk. De bewoners beheren grotendeels de groengebieden.

Over Milou Oomens

Milou Oomens profielfotoFotografie is een van mijn grootste passies naast reizen en paardrijden. Ik ga graag op pad om natuur, mensen of dieren te fotograferen. Mijn werk bestaat uit zowel 'mooie plaatjes' die mooi aan de muur hangen, als foto's die een verhaal vertellen of de fantasie prikkelen.

ik probeer regelmatig nieuwe technieken uit en laat me graag inspireren door andere fotografen. Als lid van de fotoclub Lek en Licht in Culemborg doe ik regelmatig mee aan projecten en exposities.

Sinds 2016 woon ik in Culemborg met mijn man en 2 katten. De stad en de omringende natuur hebben mijn hart gestolen. Ik hoop hier nog lang van te mogen genieten.

Alle werken