Kleurrijke lampionnen in Hoi An, Vietnam

Kleurrijke lampionnen in Hoi An, Vietnam van Milou Oomens

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Kleurrijke lampionnen in Hoi An, Vietnam van Milou Oomens

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 383968
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
94 gratis verzending!

Omschrijving

Hoi An in centraal Vietnam, stad van de lampionnen. In het kleine UNESCO stadje in het midden van Vietnam verlichten de lampionnen de stad. Zodra het donker wordt is pas goed te zien wat de impact is van deze lampionnen. Ze zijn niet alleen in alle toeristenwinkels te zien, maar de zee van kleuren verlicht ook de gele huisjes, bruggen en straten van de stad.

Over Milou Oomens

Milou Oomens profielfotoFotografie is een van mijn grootste passies naast reizen en paardrijden. Ik ga graag op pad om natuur, mensen of dieren te fotograferen. Mijn werk bestaat uit zowel 'mooie plaatjes' die mooi aan de muur hangen, als foto's die een verhaal vertellen of de fantasie prikkelen.

ik probeer regelmatig nieuwe technieken uit en laat me graag inspireren door andere fotografen. Als lid van de fotoclub Lek en Licht in Culemborg doe ik regelmatig mee aan projecten en exposities.

Sinds 2016 woon ik in Culemborg met mijn man en 2 katten. De stad en de omringende natuur hebben mijn hart gestolen. Ik hoop hier nog lang van te mogen genieten.

Alle werken