Een brievenbus

Een brievenbus van Wilbert Van Veldhuizen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 321802

Een brievenbus van Wilbert Van Veldhuizen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
Een brievenbus van Wilbert Van Veldhuizen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een brievenbus is een kast met een kleine opening waardoor brieven en kleine voorwerpen in de kast gedeponeerd kunnen worden. De kast is meestal gesloten en kan door de sleutelhouder geopend worden. Er bestaan brievenbussen voor uiteenlopende doelen:
langs de openbare weg voor het versturen van post
bij woningen om de post te bezorgen
en verder:
bij banken (voor overmaakformulieren)
bij apotheken (voor recepten en declaraties)
bij verenigingen om mededelingen en deelnameformulieren in te doen
Binnen bedrijven zijn meestal postvakken aanwezig waar men de ontvangen post inlegt voor interne distributie.
Bij bedrijven of instellingen is er soms een ideeënbus: een speciale brievenbus voor het indienen door personeel en klanten van ideeën, aan de bedrijfsleiding.
In veel woningen heeft de brievenbus plaatsgemaakt voor een gleuf in (of naast) de voordeur. Om tocht te weren is voor de gleuf vaak een briefplaat met een tuimelklep bevestigd, soms voorzien van een borstel. Oudere woningen hebben achter de gleuf een brievenbus, maar meestal valt de post op de grond.
In flats zijn beneden of op elke etage postvakjes met daarop de nummers van de appartementen. Deze worden vaak aangebracht bij het trappenhuis, zodat de postbezorger er goed bij kan. Bewoners van flats ontvangen een aparte sleutel waarmee ze de post uit hun postvakje kunnen halen.

Over Wilbert Van Veldhuizen

Wilbert Van Veldhuizen profielfotoHoi! Welkom in mijn webshop. Vele objecten heb ik al gefotografeerd. Ik hou ervan om soms spectaculaire dingen te fotograferen. En soms alledaagse dingen. Voor ieder wat wils dus. In de komende maanden hoop ik steeds meer foto's te uploaden. Vanuit hier kan u iedere foto die u ziet bestellen in verschillende materialen en maten. De bestel menu's zijn eenvoudig en levering binnen Nederland is gratis. Ik plaats op deze site alleen foto's die ik echt geschikt vind voor aan de muur. Ik Zeg Kopen!!

Alle werken