Een koppel ooievaars

van Karin aan de muur

- Werkcode: 731 334

Karin aan de muur over Een koppel ooievaars

Deze foto van twee ooievaars in hun nest heeft een bruin oranje ondertoon en kleur gradatie. Daardoor past dit werk perfect bij een landelijke of natuurtinten woonstijl. De foto heeft een 2 bij 3 verhouding, omhoog staand. Mooi voor op een smalle muur!
Een koppel ooievaars vind je in de categorieën 2 (getal), Bokeh, Bruin, Fotografie, Natuur en Weer, Ooievaar, Ooievaars, Oranje, Vogelnest, Vogels, Wit en Zwart-wit.
Karin aan de muur profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karin aan de muur

Ik fotografeer een kleine 30 jaar. Waar het begon als plaatjes schieten tijdens de vakantie ging ik me er steeds meer voor interesseren. Sinds 2010 ben ik me meer gaan verdiepen in het vak fotografie. Het vastleggen van momenten, met name van dieren en natuur bleek mijn ultieme uitdaging. Nog steeds, na 10 jaar, ga ik er graag op uit om al het moois om ons heen vast te leggen op de gevoelige plaat.

Alle werken van Karin aan de muur


Waarom je kiest voor Een koppel ooievaars als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Een koppel ooievaars van Karin aan de muur

Koop de foto Een koppel ooievaars van Karin aan de muur op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 731 334
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.