Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 9 uur geldig!

Op jacht

van Karin aan de muur

- Werkcode: 785 995

Karin aan de muur over Op jacht

De koning der koningen op jacht naar zijn eten. Lopend in de wind waaien de manen om zijn kop. De zachte aarde getinte achtergrond laat hem mooi uitkomen, net als het zonlicht dat langszij schijnt. Een prachtige foto voor een natuurlijk ingericht huis.
Op jacht vind je in de categorieën Aardetinten, Bruin, Dieren, Fotografie, Jacht (activiteit), Leeuw, Oranje, Safari, Wind, Zon en koning der dieren.
Karin aan de muur profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karin aan de muur

Ik fotografeer een kleine 30 jaar. Waar het begon als plaatjes schieten tijdens de vakantie ging ik me er steeds meer voor interesseren. Sinds 2010 ben ik me meer gaan verdiepen in het vak fotografie. Het vastleggen van momenten, met name van dieren en natuur bleek mijn ultieme uitdaging. Nog steeds, na 10 jaar, ga ik er graag op uit om al het moois om ons heen vast te leggen op de gevoelige plaat.

Alle werken van Karin aan de muur


Waarom je kiest voor Op jacht als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Op jacht van Karin aan de muur

Koop de foto Op jacht van Karin aan de muur op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 785 995

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205,-185,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.