Een nieuwe dag in Zoutelande

Een nieuwe dag in Zoutelande van MSP Canvas

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 73604

Een nieuwe dag in Zoutelande van MSP Canvas

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!
Een nieuwe dag in Zoutelande van MSP Canvas

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Vroeg in de ochtend,op het strand van Zoutelande,Zeeland (NL). Inmiddels hadden de donkere nachtelijke uren plaats gemaakt voor een nieuwe dag. Het daglicht liet zich zien en bracht een prachtige variatie aan verzadigde, zachte kleuren met zich mee. Weldra zou de zon op komen en dan zouden deze pasteltinten weer verdwenen zijn, belangrijk om een reeks foto?s te maken dus. Hier is het blik richting Westkapelle gericht maar de kustlijn is niet zichtbaar omdat deze zich achter de strandtent bevind. Deze plaat is tijdens eb geschoten waardoor de golfbrekers weer mooi zichtbaar waren, in de nachtelijke uren en tegen het middag uur verdwijnen deze geheel onder water wanneer de vloed zijn intrede doet, in beide gevallen een prachtig gezicht om te zien.

Over MSP Canvas

MSP Canvas profielfotoIk fotografeer landschappen, dierenportretten, macro / natuur. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek beeld, maar deze niet in mijn webshop aan treffen, dan kunt u me altijd via e-mail benaderen. Volg me nu ook op Twitter, Facebook & Instagram voor het laatste nieuws.

Alle werken