Een oud gebroken masker op een houten tafel

van Steven Dijkshoorn

- Werkcode: 262 828

Steven Dijkshoorn over Een oud gebroken masker op een houten tafel

Een oud gebroken masker op een houten tafel

De foto is gemaakt op een verlaten boerderij in België. En staat beter bekend onder de urbex naam "Farm 1881". Farm 1881 is een bekenden urbex locatie onder fotografen. Wat is urbex fotografie? Urbex is de afkorting van urban exploring wat letterlijk ?het verkennen van het stedelijke? betekent, oftewel het fotograferen en bezoeken van verlaten gebouwen of niet openbaar toegankelijke locaties. Het is een geweldige wereld waarin één belangrijke, ongeschreven urbex-regel bestaat ?Leave nothing but footprints, take nothing but pictures?. Met andere woorden: pak niets en maak niets kapot. Inbreken wordt niet gedaan, maar helemaal legaal is het ook niet.

Verlaten | Oud | Urbex | Masker
Een oud gebroken masker op een houten tafel vind je in de categorieën , Fotografie, Masker, Mensen, Stilleven, Urban / Street en Verlaten plekken.
Steven Dijkshoorn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Steven Dijkshoorn

Mijn naam is Steven Dijkshoorn en maak al jaren met veel plezier foto's. Mijn focus heeft altijd gelegen bij urbex fotografie. Dit is het vastleggen van verlaten gebouwen waar je oorspronkelijk niet in mag, dus het is altijd een avontuur. Meer daarvan is te zien en te lezen op https://www.stevendijkshoorn.nl en natuurlijk kan je me daar ook bereiken.

Maar de tijd staat niet stil en mijn ontwikkeling ook niet. Er zijn veel foto's te vinden van: Stillevens, Rotterdam, Schotland, Architectuur, Dieren en nog veel meer.

Veel succes in je zoektocht naar een mooie foto of behang bij jou aan de muur.

Steven Dijkshoorn

Alle werken van Steven Dijkshoorn


Waarom je kiest voor Een oud gebroken masker op een houten tafel als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Een oud gebroken masker op een houten tafel van Steven Dijkshoorn

Koop de foto Een oud gebroken masker op een houten tafel van Steven Dijkshoorn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 262 828
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden