Een tak bloesem van de zoete pruim

van Marijke van Eijkeren

- Werkcode: 460 986

Marijke van Eijkeren over Een tak bloesem van de zoete pruim

Een tak met de kleine witte bloemetjes van de bloesem van de zoete pruim (Aprimira), een combinatie van de Mirabelle en de Abrikoos. Het is een van de fruitsoorten van de steenvrucht en bloeit al vroeg (eind maart begin april).
Een tak bloesem van de zoete pruim vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Bloesem, Boomgaard, Flowerpower, Fotografie, Fruit, Lente, Natuurfotografie, Pastel, Pruim, Pruimenbloesem, Seizoenen en Wit.
Marijke van Eijkeren profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marijke van Eijkeren

Het vroege ochtendlicht verandert de meest alledaagse omgeving in een magisch landschap. Die momenten vangen in beeld en anderen ervan mee laten genieten. Dat is mijn missie.Ik heb de vierjarige vakopleiding voor fotograaf gevolgd bij fotoschool Statief in Utrecht. Ik ben afgestudeerd op het onderwerp landschapsfotografie. Mijn passie ligt bij natuur. Nederland heeft een prachtig, afwisselend landschap. Ik geniet ervan om buiten te zijn. Ik vind het een uitdaging om al dat moois vast te leggen in een sprekende foto. Wetenschappelijk is bewezen dat natuur goed is voor je gezondheid en geestelijk welzijn. Alleen al het kijken naar natuurfoto's maakt mensen creatiever en versnelt het genezingsproces.Neem ook eens een kijkje op mijn website https://www.nederlandhetlandschap.nl. The early morning light changes the most everyday surroundings in a magical landscape.

Alle werken van Marijke van Eijkeren


Waarom je kiest voor Een tak bloesem van de zoete pruim op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een tak bloesem van de zoete pruim van Marijke van Eijkeren

Koop de foto Een tak bloesem van de zoete pruim van Marijke van Eijkeren op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 460 986
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.