Erasmusbrug Rotterdam

Erasmusbrug Rotterdam van Michel van Kooten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 203873

Erasmusbrug Rotterdam van Michel van Kooten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Foto van de Erasmusbrug over de Nieuwe Maas in Rotterdam. Op een dag met mooie Hollandse wolken en af en toe een regenbui weerspiegelden de brug en de wolken in een plas op de kade van de Wilhelminapier op de Kop van Zuid. Foto is onbewerkt, de camera vrijwel op de grond houden geeft vaak een verrassend effect. De brug werd gebouwd in 1996 en verbindt als tweede stadsbrug Rotterdam-Zuid met het centrum van Rotterdam.

Over Michel van Kooten

Fotograaf uit Rotterdam met een ruime collectie foto's van Nederlandse natuur en landschappen zoals bossen, duinen, landgoederen, strand en zee. Ik bied ook foto's aan van Amsterdam, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Gouda, Groningen, Haarlem, Parijs, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht en Venetië. Ten slotte heb ik een grote collectie foto's van Madeira, Portugal. Volg me op Facebook: https://www.facebook.com/MichelvanKootenPhotography of Twitter: @mvkooten

Alle werken