Europoort en het Oostvoornse Meer

Europoort en het Oostvoornse Meer van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Europoort en het Oostvoornse Meer

van Frans Blok

Europoort en het Oostvoornse Meer van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 712535
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een spectaculair contrast, versterkt door het gebruik van een 300 mm telelens, aan de noordoever van het Oostvoornse meer. Achter drie nietige campers rijst het industriële landschap op van Europoort, met containerkranen, schoorstenen, hoogspanningsleidingen en een veld zonnepanelen.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken