Expected Arrival

Expected Arrival van Daniel Laan

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 480252

Expected Arrival van Daniel Laan

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
101 gratis verzending!
Expected Arrival van Daniel Laan

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Melkweg over Lago di Sorapis, Italië (2018).

Met 100 miljard sterren alleen al in onze eigen Melkweg, is het je niet lastig voor te stellen dat onze planeet misschien niet de enige is waar wezens omhoog kijken en zich afvragen of we alleen zijn.

Dit werk en de titel "Expected Arrival" zijn een hommage aan het idee dat we eens met elkaar in contact treden. Tot die tijd zullen we het moeten doen met elkaar en al het andere leven op Aarde.

Over Daniel Laan

Daniel Laan profielfotoDaniel Laan is landschapsfotograaf, schrijver en cursusleider. Zijn onmiskenbare mystieke stijl van fotograferen en nabewerken zou regelrecht uit the Lord of the Rings kunnen komen. Hij won daarmee dan ook verscheidene prijzen en publicaties. Daniel geeft workshops in heel Europa, waarbij de focus ligt op een persoonlijk aanpak en het verwezenlijken van een eigen visie. Hij schrijft artikelen over fotografie voor onder andere Zoom.nl, Natuurfotografie Magazine, Fstoppers en Expert Photography.

Alle werken