FLORENCE Ponte Vecchio bij zonsondergang

van Melanie Viola

- Werkcode: 270 344

Melanie Viola over FLORENCE Ponte Vecchio bij zonsondergang

Florence is de hoofdstad van Toscane, beroemd om zijn geschiedenis. De middeleeuwse Ponte Vecchio is de oudste brug van de stad en het symbool van Florence. Een idyllische monochrome impressie bij zonsondergang.
FLORENCE Ponte Vecchio bij zonsondergang vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Bruggen, Florence, Fotografie, Italië, Steden, Toeristische attractie, Urban / Street, Zonsondergang en Zwart-wit.
Melanie Viola profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Melanie Viola

De werken van de Berlijnse kunstenaar zijn geïnspireerd door de laatste trends en reizen en creatieve experimenten. Er zijn series van vele bekende plaatsen in de wereld, die taferelen en bezienswaardigheden tonen die typisch zijn voor het land. Schilderachtige passages, verfijnde kleuraccenten en grafische nuances vinden in de werken een unieke combinatie. Maar unieke en boeiende kiekjes worden ook gemaakt in klassiek zwart-wit en in minimalistische taferelen. Er zijn ook talrijke typografieën, abstracte ontwerpen en werken in gemengde techniek te ontdekken. Door kunst te creëren die ze zelf aan de muur zou willen zien, heeft ze een visionaire integriteit behouden die kunstliefhebbers wereldwijd aanspreekt.

Alle werken van Melanie Viola


Waarom je kiest voor FLORENCE Ponte Vecchio bij zonsondergang op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

FLORENCE Ponte Vecchio bij zonsondergang van Melanie Viola

Koop de foto FLORENCE Ponte Vecchio bij zonsondergang van Melanie Viola op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 270 344
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden