FREESTYLER

Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

van db Waterman

- Werkcode: 761 614

db Waterman over FREESTYLER

Stedelijke en graffitiscène van een meisje met haar springtouw tegen een lichtblauwe achtergrond met grote witte letters.

Het springtouw is een hulpmiddel dat wordt gebruikt in de sport van springtouw / springtouw waarbij een of meer deelnemers over een touw springen dat is gezwaaid zodat het onder hun voeten en over hun hoofd gaat. Er zijn meerdere subsets van spring- / springtouw, waaronder enkele freestyle, enkele snelheid, paren, driepersoonssnelheid (Double Dutch) en driepersoons freestyle (Double Dutch freestyle).
FREESTYLER vind je in de categorieën Bright Skies, Collage, Graffiti, Illustraties, Modern, Mozaïek, Schilderijen, Speeltuin, Springtouw, Tijdschrift, Typografie, Urban / Street en Vrouw.
db Waterman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken van db Waterman


Meer weten over db Waterman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor FREESTYLER als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

FREESTYLER van db Waterman

Koop de illustratie FREESTYLER van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur
Werkcode: 761 614
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
241,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden