Feather Skull

van Helma van der Zwan

- Werkcode: 224 799

Helma van der Zwan over Feather Skull

As a Celtic symbol meaning, the feather was worn by Druids in the form of ornate feathered robes. Celtic Druids donned these robes in ceremonies to invoke the sky gods and gain knowledge of the celestial realm. It was believed that the feathered cloak along with the presence of the sky gods would allow the Druid to transcend the earthly plane and enter the ethereal realm.
Feather Skull vind je in de categorieën Art, Blauw, Bloemen, Collage, Contemporary, Helma, Illustraties, Kunst, Schilderijen, Woonstijl Bohemian, acryl, artist en feathers.
Helma van der Zwan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Helma van der Zwan

Het werk van Helma van der Zwan zit vol thematiek over herkenbare levenswijsheden. Haar werken bevatten een gevarieerdheid, zowel in beeld als in materialen, waarbij toch duidelijk haar hand te herkennen is.Het vrouw zijn, emoties, schoonheid, de hard- en zachtheid van het leven, komen met regelmaat terug in haar werken. Loslaten en het werk toch willen perfectioneren en beheersen met een verscheidenheid aan materialen, geven boeiende portretten en figuraties. Helma laat dualiteit in kleur, licht en materialen harmonisch op papier of doek terugkomen. Een explosie in gevoel weer te geven en met haar werken je hart te raken. Het is voor haar de weergave in het streven van eenheid en verbondenheid onder de mensen. Helma is geboren, op 24 juni 1959, in Den Haag.

Alle werken van Helma van der Zwan


Meer weten over Helma van der Zwan?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Feather Skull als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Feather Skull van Helma van der Zwan

Koop de illustratie Feather Skull van Helma van der Zwan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 224 799
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
154,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden