Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso klassieke Italiaanse GT-auto uit de jaren 60

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 343 630

Sjoerd van der Wal over Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso klassieke Italiaanse GT-auto uit de jaren 60

Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso klassieke Italiaanse GT-auto uit de jaren 60. De 250 GT Lusso is een Gran Turismo-wegauto met een V12-motor. De auto is te zien tijdens het 2017 Classic Days-evenement op Schloss Dyck.
Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso klassieke Italiaanse GT-auto uit de jaren 60 vind je in de categorieën 1960-1969, Berlinetta, Bruin, Car Design, Eleganz, Ferrari, Ferrari 250, Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso, Ferrari 250 GT Lusso, Fotografie, Oldtimers, Ontwerp en Tentoonstelling.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso klassieke Italiaanse GT-auto uit de jaren 60 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso klassieke Italiaanse GT-auto uit de jaren 60 van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso klassieke Italiaanse GT-auto uit de jaren 60 van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 343 630
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden