Ferrari 365 GTB / 4 Daytona Italiaanse sportwagen uit de jaren 70

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 343 637

Sjoerd van der Wal over Ferrari 365 GTB / 4 Daytona Italiaanse sportwagen uit de jaren 70

Fel gele Ferrari 365 GTB / 4 Daytona Italiaanse sportwagen uit de jaren 70. De 365 GTB / 4 is een Grand Tourer met twee zitplaatsen, geproduceerd door Ferrari van 1968 tot 1973 en kreeg de bijnaam Daytona na Ferrari's 1-2-3 finish in de 24 Hours of Daytona van februari 1967. De auto is te zien tijdens het 2017 Classic Days-evenement op Schloss Dyck.
Ferrari 365 GTB / 4 Daytona Italiaanse sportwagen uit de jaren 70 vind je in de categorieën 1970-1979, Auto's, Autoracen, Ferrari, Ferrari 365, Fotografie, Geel, Oldtimers en Tentoonstelling.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Ferrari 365 GTB / 4 Daytona Italiaanse sportwagen uit de jaren 70 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Ferrari 365 GTB / 4 Daytona Italiaanse sportwagen uit de jaren 70 van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Ferrari 365 GTB / 4 Daytona Italiaanse sportwagen uit de jaren 70 van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 343 637
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden