Ferrari F40 1980s sportwagen op het circuit

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 780 405

Sjoerd van der Wal over Ferrari F40 1980s sportwagen op het circuit

Ferrari F40 supercar uit de jaren 1980 rijdend op het circuit van Zandvoort. Deze rode Ferrari is uitgerust met een bi-turbo V8 en toen hij in 1987 uitkwam, was de F40 de snelste auto ter wereld die de 200mph-grens overschreed.
Ferrari F40 1980s sportwagen op het circuit vind je in de categorieën 1980-1989, Auto's, Autoracen, Circuit (sport), Driving, Ferrari, Ferrari F40, Fotografie, Rood en Speed.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Ferrari F40 1980s sportwagen op het circuit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ferrari F40 1980s sportwagen op het circuit van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Ferrari F40 1980s sportwagen op het circuit van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 780 405
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.