Frozen Willows

Frozen Willows van Arnoud van de Weerd

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Frozen Willows

van Arnoud van de Weerd

Frozen Willows van Arnoud van de Weerd

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391081
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is gemaakt tijdens een zeer koude en stormachtige morgen aan de kust van het IJsselmeer. De harde wind zorgde voor woeste golven. Het opspattende water werd gevangen door de wind en ijskoude druppels werden landinwaarts geblazen. Alles wat hiermee in aanraking kwam veranderde onmiddellijk in een dun laagje ijs, waardoor planten gevangen leken te zijn in een kristallenbollen en er grote ijspegels hingen aan de knotwilgen die bij het water staan. Deze unieke winterse omstandigheden zorgde voor zeer fotogenieke plaatjes en ik ben dan ook blij dat ik deze scene heb weten vast te leggen.

Dit werk wordt aangeboden door Arnoud van de Weerd

Arnoud van de Weerd profielfotoMijn naam is Arnoud van de Weerd (1978) en ben sinds november 2014 enthousiast hobby fotograaf. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en maak daarom vooral landschapsfoto's, stadsgezichten en foto's met een lange sluitertijd. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de sfeer en het licht vast te leggen zoals ik het destijds bij het maken van de foto ervaren heb. Rondom zonsopkomst en zonsondergang is het licht vaak het mooist, vandaar dat ik er dan vaak op uit trek. Bezoek ook eens mijn website https://www.arnoudvandeweerd.nl indien u geïnteresseerd bent in mijn werken. Groet, Arnoud van de Weerd

Alle werken