Gare de Lyon-Perrache

Gare de Lyon-Perrache van Sander van der Werf

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Gare de Lyon-Perrache

van Sander van der Werf

Gare de Lyon-Perrache van Sander van der Werf

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 334327

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 86 gratis verzending!

Omschrijving

Een trein op het spoor bij station Perrache in Lyon (Gare de Lyon-Perrache), Frankrijk, tijdens zonsopkomst. Dit station, in het 2e arrondisement, werdt in 1855 geopend. Het was het hoofdstation van Lyon totdat Gare Part-Dieu deze rol in de jaren 70 overnam.

Dit werk wordt aangeboden door Sander van der Werf

Sander van der Werf profielfotoSander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken