Gare de Lyon-Perrache

van Sander van der Werf

- Werkcode: 334 349

Sander van der Werf over Gare de Lyon-Perrache

Een trein rijdt het Franse station Gare de Lyon-Perrache binnen tijdens zonsopkomst. Dit station, in het 2e arrondisement, werdt in 1855 geopend. Het was het hoofdstation van Lyon totdat Gare Part-Dieu deze rol in de jaren 70 overnam.
Gare de Lyon-Perrache vind je in de categorieën Elektriciteitsleiding, Fotografie, Frankrijk, Lyon, Ochtend, Perrache (metrostation), Rail (spoorwegen), Station Lyon-Perrache, Treinen, Urban / Street, Zonsopkomst en Zwart-wit.
Sander van der Werf profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander van der Werf

Sander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken van Sander van der Werf


Waarom je kiest voor Gare de Lyon-Perrache op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gare de Lyon-Perrache van Sander van der Werf

Koop de foto Gare de Lyon-Perrache van Sander van der Werf op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 334 349
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden