Garonne at Cazéres

Garonne at Cazéres van Hans Kool

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 18342

Garonne at Cazéres van Hans Kool

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

An HDR image of Cazéres, I left the Highway shortly on my way to Toulouse Airport just to see how this small town looked like. A typical French town on the river Garonne. The Church of Notre Dame of the Assumption is from the 14e century.

Over Hans Kool

Hey! Welkom in mijn Werken aan de Muur shop.
Voor mijn werk reis ik door heel Europa en dat geeft me de gelegenheid om mooie beelden te maken als de tijd het toelaat. Digitale Fotografie brengt creatieve mogelijkheden zoals HDR en Panorama fotografie. Meestal werk ik met Lightroom en Photoshop om de beelden de bewerken, de Digitale donkere Kamer, om de wereld te laten zien hoe ik denk dat ze eruit zou moeten zien. Meer en meer verliest HDR het van andere mogelijkheden om de Dynamic Range te verbeteren en de schoonheid van de wereld om ons heen te laten zien. Mijn passie voor fotografie gaat terug naar de tijd dat ik nog klein was, ik spaarde maanden voor mijn eerste camera, een kodak Instamatic box camera. Na het zien van de eerste resultaten wist ik: dit is het... Vele camera's zijn de revue gepasseerd sinds die eerste en hoewel het gereedschap dat ik nu gebruik veel geavanceerder is dan die eerste kleine camera met maar een klein rood drukknopje realiseer ik me, terugdenkend, dat technologie veel minder belangrijk is dan onze ogen. Een scene bezien en weten wat en hoe je het wilt laten zien, daar gaat het om. Vaak lukt het ook om de wereld een beetje mooier te maken als de soms zo harde en lelijke werkelijkheid.
Ik hoop dat m'n werk je bevalt...

"Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph."?
Matt Hardy

Alle werken