Geboorte van Venus

van Jan Keteleer

- Werkcode: 808 828

Jan Keteleer over Geboorte van Venus

Sinds de oudheid hebben beelden en verhalen over de mythologische figuur Venus een prominente rol gespeeld in kunst en literatuur;
De meeste mensen kennen De geboorte van Venus als een werk van de schilder Botticelli. Hier is een hedendaagse versie door Jan Keteleer.
Geboorte van Venus vind je in de categorieën De Geboorte van Venus, Digitale Kunst, Geboorte (leven), Oceanen en zeeën, Paarden, Planeet, Reflectie (straling), Slaapkamer, Venus (mythologie), Venus (planeet) en Wolken.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Geboorte van Venus op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Geboorte van Venus van Jan Keteleer

Koop dit digital art werk Geboorte van Venus van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 808 828
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.