Gent bij nacht: een uniek uitzicht op de skyline

van Erik Brons

- Werkcode: 890 819

Erik Brons over Gent bij nacht: een uniek uitzicht op de skyline

In dit unieke uitzicht op de skyline van Gent zijn de indrukwekkende gebouwen te zien die in het centrum gebouwd zijn. Dit uitzicht is te vinden in het torenkamertje van Hotel Gravensteen. Hier heeft u een prachtige uitzicht van 360 graden over de gehele stad.
Gent bij nacht: een uniek uitzicht op de skyline vind je in de categorieën Avond, Belfort van Gent, Fotografie, Gemeentehuis, Gent, Gravensteen (Gent), Nachtfotografie, Sint-Baafskathedraal, Sint-Niklaaskerk, Skyline, Uniciteit, Zonsondergang en hotel gravensteen.
Erik Brons profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Brons

Mijn werken komen voort uit een idealistische voorstelling van bestaande ideeen die ik heb. Bij landschappen probeer ik het beeld bij precies de omstandigheden te maken zodat het beeld zo dicht mogelijk in de buurt komt van dit ideaal plaatje. Bij de meer creatieve composities bedenk ik een fantasie en probeer die zo mooi mogelijk uit te voeren.

Alle werken van Erik Brons


Waarom je kiest voor Gent bij nacht: een uniek uitzicht op de skyline op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gent bij nacht: een uniek uitzicht op de skyline van Erik Brons

Koop de foto Gent bij nacht: een uniek uitzicht op de skyline van Erik Brons op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 890 819
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.