Gerbera Roze

Gerbera Roze van bird bee flower and tree

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 97942

Gerbera Roze van bird bee flower and tree

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

'Pretty in Pink" Bloem van de Gerbera. Deze meisjesachtige foto is ontstaan door tijdens het fotograferen behalve de roden de rest van de kleuren uit te sluiten zodat deze zwart wit blijven. De zacht grijze achtergrond vormt een mooie rustige achtergrond voor de roze tinten van de bloem waardoor de bloem nog meer naar de voorgrond komt.De Gerbera is een snijbloemen soort behorende tot de bloemen en planten familie Asteraceae of Compositae (composietenfamilie) ook samengesteldbloemigen genoemd. De vorm van de bloemhoofd lijkt op de bloemhoofd van een Madeliefje.

Over bird bee flower and tree

Op een 'eigenwijze" maakt bird-bee-flower-and-tree de kleine wereld groot en de grote wereld nog grootser. De camera haalt ver weg dichtbij, laat licht spelen met donker, maakt kleur kleurloos of juist kleurrijker, brengt een stilleven tot leven, fantasie tot werkelijkheid en werkelijkheid tot fantasie. Kortom, laat u meeslepen in de wereld van bird-bee-flower-and-tree.

Alle werken