Pink Gerbera

van Mirakels Kiekje

- Werkcode: 97 861

Mirakels Kiekje over Pink Gerbera

Bloem van de Gerbera. Een snijbloemen soort behorende tot de bloemen en planten familie Asteraceae of Compositae (composietenfamilie) ook samengesteldbloemigen genoemd. De vorm van de bloemhoofd lijkt op de bloemhoofd van een Madeliefje.
De surreallistische kleuren zijn ontstaan tijdens het fotograferen door met de kleur en wit balans te experimenteren. De blauw groene achtergrond vormt een sterk contrast met het roze rood van de bloem waardoor de bloem nog meer naar de voorgrond komt.
Mirakels Kiekje profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mirakels Kiekje

Op een 'eigenwijze" maakt Mirakels Kiekje de kleine wereld groot en de grote wereld nog grootser. De camera haalt ver weg dichtbij, laat licht spelen met donker, maakt kleur kleurloos of juist kleurrijker, brengt een stilleven tot leven, fantasie tot werkelijkheid en werkelijkheid tot fantasie. Kortom, laat u meeslepen in de wereld van Mirakels Kiekje.

Alle werken van Mirakels Kiekje


Waarom je kiest voor Pink Gerbera als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Pink Gerbera van Mirakels Kiekje

Koop de foto Pink Gerbera van Mirakels Kiekje op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 97 861
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden