Pink Gerbera

Pink Gerbera van Mirakels Kiekje

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Pink Gerbera van Mirakels Kiekje

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 97861
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 gratis verzending!

Omschrijving

Bloem van de Gerbera. Een snijbloemen soort behorende tot de bloemen en planten familie Asteraceae of Compositae (composietenfamilie) ook samengesteldbloemigen genoemd. De vorm van de bloemhoofd lijkt op de bloemhoofd van een Madeliefje.
De surreallistische kleuren zijn ontstaan tijdens het fotograferen door met de kleur en wit balans te experimenteren. De blauw groene achtergrond vormt een sterk contrast met het roze rood van de bloem waardoor de bloem nog meer naar de voorgrond komt.

Dit werk wordt aangeboden door Mirakels Kiekje

Mirakels Kiekje profielfotoOp een 'eigenwijze" maakt Mirakels Kiekje de kleine wereld groot en de grote wereld nog grootser. De camera haalt ver weg dichtbij, laat licht spelen met donker, maakt kleur kleurloos of juist kleurrijker, brengt een stilleven tot leven, fantasie tot werkelijkheid en werkelijkheid tot fantasie. Kortom, laat u meeslepen in de wereld van Mirakels Kiekje.

Alle werken