Geschilderde Kop Van Zuid

van Arjen Roos

- Werkcode: 345 965

Arjen Roos over Geschilderde Kop Van Zuid

Een geschilderd uitzicht over de Nieuwe Maas richting de Kop Van Zuid in Rotterdam. Zichtbaar zijn de Erasmusbrug, De Rotterdam, Hotel New York, Montevideo, etc.
Zeer veel details en een hoge resolutie waardoor dit werk uitermate goed tot zijn recht komt in een groot formaat.
Een prachtig kleurrijk werk voor de echte Rotterdam liefhebber die hier oud met nieuw samen ziet komen in de nieuwe prachtige skyline van deze geweldige stad.
Geschilderde Kop Van Zuid vind je in de categorieën Blauw, Digitale Kunst, Erasmusbrug, Hotel New York, Modern, Montevideo, Nieuwe Maas, Rotterdam, Schilderijen, Skyline, Steden en Verf.
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Geschilderde Kop Van Zuid als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Geschilderde Kop Van Zuid van Arjen Roos

Koop dit digital art werk Geschilderde Kop Van Zuid van Arjen Roos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 345 965
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden