Gila River Arizona USA oever met Palmbomen

van Marianne van der Zee

- Werkcode: 1 022 439

Marianne van der Zee over Gila River Arizona USA oever met Palmbomen

Op rondreis door de US kwamen we op dit idyllische plekje bij de Gila River terecht. Mij trof de verstilling terwijl we maar een klein stukje van de Highway af waren.

De blauwe kleur van het water met de palmbomen benadrukten dat gevoel nog extra.

Rondreizen door dat grote land met de vele verschillen is toch wel heel erg leuk.
Gila River Arizona USA oever met Palmbomen vind je in de categorieën Architectuur, Arizona, Bergen, Blauw, Droogte, Fotografie, Gila (rivier), Palmen, Rivier, Wandelpad, Water, Woestijn en waterkant.
Marianne van der Zee profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne van der Zee

Ik geniet ervan om de dingen die me aanspreken te kunnen vastleggen met mijn camera. Hoewel ooit gestart als architectuurfotograaf vind ik het werken in en met andere disciplines ook erg leuk en uitdagend. Kleuren, lijnen, vormen vastleggen of een "eigen beeld" creëren, ik doe het allemaal even graag.


Opleiding:

Ik ben gestart met een opleiding voor architectuur fotografie met als mentor Robert Oerlemans docent fotografie kunstacademie Den Haag.
Later gevolgd door een 4 jarige art-studie "beeldend" bij het UCK te Utrecht en een cursus zeefdrukken bij het CKE te Eindhoven.

Hoewel ik nog steeds, nu als vrij werk, in hoofdzaak architectuur fotografeer vind ik het werken in en met andere disciplines ook uitdagend.
Bijvoorbeeld door het maken van collages, fotograferen van natuur- in de sfeer van de 17e eeuw of het combineren van tekenen en fotografie met
Photoshop. Ook een "eigen beeld" creëren door middel van uitsneden van foto's of combinaties van technieken/materialen/collages is iets wat ik graag doe.

Voor de architectuur fotografie gaat mijn voorliefde uit naar moderne architectuur liefst gefotografeerd in zwart-wit hetgeen, in mijn beleving,
het lijnenspel beter tot zijn recht doet komen.

Alle werken van Marianne van der Zee


Waarom je kiest voor Gila River Arizona USA oever met Palmbomen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gila River Arizona USA oever met Palmbomen van Marianne van der Zee

Koop de foto Gila River Arizona USA oever met Palmbomen van Marianne van der Zee op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 022 439
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.