Girls talk

van Gerard Oonk

- Werkcode: 298 450

Gerard Oonk over Girls talk

Op Sicilië moet je zeker de Scala dei Turchi even bezoeken. De prachtige witte (krijt)rotsen die als een trap opklimmen uit het azuurblauwe water. Aan de schoonheid van Italië lijkt geen eind te komen.....
Girls talk vind je in de categorieën Blauw, Fotografie, Italië, Oceanen en zeeën, Rots (steen), Scala dei Turchi, Scala del Turchi, Sicilië, Vakantie, Vrijheid (sociologie), Vrouw, Water en Wit.
Gerard Oonk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard Oonk

De composities in het werk van Gerard Oonk zijn sterk gestileerd. Het hoofdonderwerp van de foto's is meteen herkenbaar. "Ik wil de kijker niet afleiden en dat vereist het maken van keuzes en veel weglaten". De nadruk in de foto's ligt op schoonheid en optimisme. Zelfs onze vergankelijkheid wordt lichtvoetig en kleurrijk in beeld gebracht, zoals te zien is in de serie 'More Past'. "Het is mijn ambitie om beelden te laten spreken. Zo goed en zo mooi mogelijk".

Alle werken van Gerard Oonk


Waarom je kiest voor Girls talk als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Girls talk van Gerard Oonk

Koop de foto Girls talk van Gerard Oonk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 298 450
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden