Gletsjer Glacier de la Girose

van Jef Folkerts

- Werkcode: 411 943

Jef Folkerts over Gletsjer Glacier de la Girose

Een groep gletsjerkletteraars komt terug van een lange hike op de gletsjer Glacier de la Girose bij La Grave in de Franse Alpen.
Gletsjer Glacier de la Girose vind je in de categorieën Alpen, Bergen, Bergketen, Fotografie, Glacier, Gletsjers, La Grave, Landschappen, Natuurgebieden, Wandelen, Wolken, glacier de la girose en gletsjer.
Jef Folkerts profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jef Folkerts

Hoewel ik al jaren fotografeer, ontwikkel ik pas de laatste jaren een 'eigen stijl'. Mijn liefde voor de natuur, compositie en bijzondere perspectieven komt terug in mijn landschappen, maar is ook in ander werk terug te vinden. Daarbij leveren experimenten met lange sluitertijden en filters regelmatig bijzonder materiaal op.

Alle werken van Jef Folkerts


Waarom je kiest voor Gletsjer Glacier de la Girose als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Gletsjer Glacier de la Girose van Jef Folkerts

Koop de foto Gletsjer Glacier de la Girose van Jef Folkerts op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 411 943
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden