Glow Frame Fx5x5x5

Glow Frame Fx5x5x5 van Greetje van Son

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Glow Frame Fx5x5x5 van Greetje van Son thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 76883

Glow Frame Fx5x5x5 van Greetje van Son

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Glow Frame Fx5x5x5 van Greetje van Son

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze opname is gemaakt tijden het GLOW festival in Eindhoven. Dit festival met veel verschillende lichtobjecten wordt elk jaar groter. Het GLOW festival duurt 8 dagen en het trekt duizenden mensen. Dit lichtobject bevond zich op Strijp-S. Een apart gedeelte van Glow, genaamd Glow-Next. Het is een frame met tientallen verlichte en draaiende raamwerken. Tijdens de opname heb ik ingezoomd om een vervagend effect te creeeren.

Over Greetje van Son

Greetje van Son profielfotoHallo, zoals je kunt zien hou ik van fotograferen. Ik ben begonnen als autodidact en heb veel geleerd door naar andere fotografen te kijken en natuurlijk ook door veel te fotograferen. In 2014 heb ik de vakopleiding afgerond aan de Fotovakschool. Waar ik ook ga, je zult me (bijna) altijd met een fototoestel tegenkomen. Mijn interesses in fotografie zijn breed. Moderne architectuur, macrofotografie en landschap zijn toch wel de disciplines waar ik bijzonder warm voor loop. Maar ook pop art (grafitti) straatfotografie, portretten en concertfotografie vind ik leuk om te doen. Details springen mij vaak in het oog, die ik dan ook vastleg. Ik geniet van het fotograferen en de resultaten ervan. Een goede reden om mijn werk op deze site te publiceren, zodat anderen er ook van kunnen genieten. Dank je voor de belangstelling.Greetje

Alle werken