Golden touche Abstract schilderij van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

Werkcode: 523 056 Kopieer de werkcode

Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip profielfoto Abstracte kunst waarbij een verscheidenheid aan verftechnieken zijn verwerkt. Een hedendaags schilderij in warme zachte kleuren expressief geschilderd .De gouden warme gloed zie je hier en daar in het kunstwerk schitteren en sprankelen .
Een doek wat tot de verbeelding spreekt .

Dit werk wordt aangeboden door Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip

Even voorstellen: Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip geboren in 1963 te Oldenzaal.AutodidactAlles wat met creativiteit te maken had boeide mij van jongs af aan enorm.Na veel landelijk omzwervingen ben ik uiteindelijk met mijn mooie fijne gezin in de Achterhoek gaan wonen.Omringd door de prachtige rustige dorpse natuurlijke omgeving .Waar ik veel inspiratie kan zien ontdekken en kan omzetten en tot uiting kan brengen op het doek.Mijn Mir kunstwerken ontstaan vanuit passie die ik los laat op het doek .Veelal kleurrijk en geïnspireerd door dieren met soms wat toegevoegde humor zoals koeien die picknicken kippen die muziek maken . Waarbij veel variatie in verschillende stijlen en vormen herkenning is van mijn kunstwerken . Deze veelzijdigheid is iets wat ik omarm en wat bij mij hoort .Ik geef het dan ook volop de ruimte . Zo voor mezelf grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen op te zoeken en aan te gaan verschillende verftechnieken uit te proberen en hiermee aan het werk te gaan .Dit alles geeft me het vrije gevoel om te schilderen wat ik graag wil en doe dat dan ook met veel plezier .Ik geniet ervan om zowel abstract als figuratief te schilderen.Veelal vind ik mijn inspiratie in de natuur of vanuit de verbeelding.Ik hoop dat ik met mijn schilderkunst een warme ,gezellige sfeer kan toevoegen in de huislijke woonomgeving of ter inspiratie op de werkvloer . Kleurrijke groet,Kunstenares Mir

Meer weten over Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Kees Vermeer Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

De aangegeven levertijd van een week klopte perfect, alleen jammer dat dag van levering en tijd niet werden doorgegeven. De canvas doeken met afbeelding voldoen geheel aan onze verwachting en daar zijn we erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2021
christine vermont Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

TOP !!!
Ruime keuze, veel mogelijkheden om het werk aan te passen aan je eigen omgeving, goede communicatie en stipte levering, kortom, beter kan niet !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
michiel Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Mooi resultaat, goede afwerking!
We hebben nu 2 'werken aan de muur' hangen en zij erg tervreden over het resultaat. Ondanks dat het redelijk grote objecten zijn, wijken ze niet af van de afbeeldingen (en wat we er kwalitatief van verwachten)

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Lara Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden met ons mooie kunstwerk
Zeer ruime keuze aan afbeeldingen, goede kwaliteit en snel geleverd. Ons canvas doek staat prachtig op de muur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Bert Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Goed,snel en mooi.
Onze derde bestelling nu. Kwalitatief hoogwaardig en snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Karin Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Inmiddels aan het kijken voor onze 4e creatie van Werk aan de muur. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen, zeker ook wat betreft service. De volgende aankoop zal naadloos behang zijn, kijk er nu al naar uit. Om er 1 uit te kiezen is nog het lastigst.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
Guido Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Ze leveren wat ze zeggen
Als je een mooie reproductie hebt uitgekozen (er is veel moois waaruit je kunt kiezen) krijg je duidelijke informatie over de mogelijkheden. Je kunt dus echt kiezende welke wijze en welk formaat je de reproductie wilt hebben. Als je een keuze maakt krijg je een voorbeeld van je keuze. Dat is reuze handig. Van sommige mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, maar die worden duidelijk uitgelegd en getoond. Geleverd op de afgesproken datum en goed verpakt. Ik ben heel tevreden en geniet elke dag van de canvas reproductie. Helaas heb ik niet veel muur om wat op te hangen, maar ik ga een plekje zoeken voor een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Eberhard Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Er zit echt passie en inzet achter !!!
Werk aan de Muur,...…….ik ken ze al jaren !!! Ze zijn gewoon goed !!! ====================

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Fam. Jansen Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Celeste Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie canvas
Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Babette Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtige, scherpe print op canvas, zeer zorgvuldig verpakt en heel snel geleverd. Ik ben uiterst tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2016
Esther Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Top!
Veel keuze, haast teveel ;-) en de mogelijkheden zijn plenty. Goede communicatie via de mail en telefonisch. Wij hebben 3 werken hangen en zijn zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit abstracte kunstwerk Golden touche Abstract schilderij van Kunstenares Mir Mirthe Kolkman van der Klip op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
184,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden