Golfbreker bij Breskens

van Albert Mendelewski

- Werkcode: 365 093

Albert Mendelewski over Golfbreker bij Breskens

Een verweerde golfbreker op het strand bij Breskens (Provincie Zeeland, Nederland). Foto gemaakt met een 10 stops ND filter, waardoor een lange sluitertijd bereikt is.
Golfbreker bij Breskens vind je in de categorieën Bossen, Fotografie, Golfbreker, Kust, Lucht, Nederland, Oceanen en zeeën, Paal (object), Stranden, Water, Zand en Zeeland.
Albert Mendelewski profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Albert Mendelewski

Ik ben een enthousiaste hobby fotograaf die graag de natuur in al zijn hoedanigheden, van heel klein (macro) tot oneindige landschappen, en alle dieren die hierin leven fotografeert. Daarnaast fotografeer ik ook graag steden, overdag als ook 's avonds. Dit alles combineer ik graag met reizen, van dichtbij in Nederland tot aan de andere kant van de aardbol. Al met al voldoende voer voor een fotograaf. Ik hoop dat mijn foto's je bevallen ;-)

Alle werken van Albert Mendelewski


Waarom je kiest voor Golfbreker bij Breskens als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Golfbreker bij Breskens van Albert Mendelewski

Koop de foto Golfbreker bij Breskens van Albert Mendelewski op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 365 093
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden