Golfbreker in de zee

Golfbreker in de zee van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 73749

Golfbreker in de zee van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Deze golfbreker op het strand van Zoutelande,Zeeland (NL) deed dienst voor meeuwen die nog even wat zon wilde mee pakken, zichtbaar genietend. De golfbreker was weer zichtbaar geworden na een lange vloedperiode waarna de meeuwen er meteen op doken. De golfbreker vormt een mooie lijn die in de zee verdwijnt en eindigt met de 2 hoge eind palen, de meeuwen mooi op een rijtje. Deze foto heb ik naar zwart/wit omgezet omdat het een lekker contrastrijke plaat is wat altijd mooi werkt bij een b& w omzetting. Voor mij een rustgevend beeld met alleen de golfbreker, de zee, de meeuwen en de horizon zichtbaar?

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !Volg me nu ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws:MSP Canvasshop @ Facebook:www.facebook.com/mspcanvasshop.MSP Canvasshop @ Twitter:http://twitter.com/MSPPHOTOGRAPHS.Email:mspcanvasshop@gmail.com

Alle werken