Golfbreker strand Zoutelande

Golfbreker strand Zoutelande van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 73753

Golfbreker strand Zoutelande van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Inmiddels was de zon opgekomen aan het strand van Zoutelande, Zeeland (NL) en klom deze hoger op waardoor er weer een ander lichtval ontstond. Door de ebcyclus was de golfbreker weer zichtbaar nadat deze de hele nacht onder water was verdwenen. Ik vond hem mooi afsteken tegen het gele zand en de blauwe lucht, ik heb hem zo gekaderd zodat hij vanuit de rechter kant van de foto een dieptelijn vormt richting de zee. De algen op de palen van de golfbreker en de sporen op de voorgrond in de foto vond ik een mooie toevoeging. Aan de horizon is vrachtverkeer zichtbaar?

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !

Alle werken