Facebook pixel
Golfbrekers Zoutelande

Golfbrekers Zoutelande van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 74559

Golfbrekers Zoutelande van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Golfbrekers Zoutelande van MSP Photographics

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Voordat het daglicht zou op komen en de lucht nog zwart en donker was, was ik al op het strand in Zoutelande, Zeeland (NL) om het aanbreken van een nieuwe dag te fotograferen. Het had de nacht ervoor geregend en gestormd dus wederom was de luchtvochtigheid hoog en werdom de meest prachtige zachte pasteltinten getoond bij het aanbreken van het daglicht. Dicht op de voorgrond is de eerste golfbreker zichtbaar, halverwege de tweede golfbreker waardoor er een mooie diepte werking ontstaat. Rechts boven in beeld is een strandpaviljoen zichtbaar met een vuurtoren, op zee was de scheepvaart nog niet heel actief maar daar zou snel verandering in komen. Wederom een prachtige ochtend op het strand van de Zeeuwse Riviera, een nieuwe dag was aangebroken.

Over MSP Photographics

MSP Photographics profielfotoInmiddels ben ik al weer ruim 20 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierenportretten, en macro / natuur platen. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van hetgeen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek beeld, maar deze niet in mijn webshop aan treffen, dan kunt u me altijd e-mail benaderen. Volg me nu ook op Twitter voor het laatste nieuws.

Alle werken