Gorge du Tarn

Gorge du Tarn van Antwan Janssen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 80884

Gorge du Tarn van Antwan Janssen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Gorge du Tarn van Antwan Janssen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Gorges du Tarn is een kloof gelegen in de regio de Cevennen, niet ver van het Nationaal Park Cevennen in de departementen Lozère en Aveyron in Zuid- Frankrijk.

De naam 'Gorges du Tarn' verwijst naar de kloof, waar de rivier de Tarn door stroomt. Deze ongeveer 500 meter diep ingesneden kloof is gelegen tussen twee grote droge kalkplateaus of Causses, te weten de Causse Méjean in het zuidoosten en de Causse de Sauveterre in het noordwesten.
De kloof begint bij Le Rozier in het zuidwesten en strekt zich ruim 50 km ver uit tot aan Ispagnac. Doordat de weg door de Gorges du Tarn zowel halverwege de helling als onderin door de kloof loopt (en niet zoals bij veel andere Gorges bovenaan) krijgt de reiziger het gevoel het binnenste van een stenen wereld te betreden, alsof men is 'opgeslokt' door het gebergte, Voortdurend wordt men er met allerlei steile rotswanden en andere steenmassa's geconfronteerd.

Over Antwan Janssen

Antwan Janssen profielfotoIk ben Antwan Janssen, reis- en natuurfotograaf uit Uden. Tijdens mijn vele reizen op deze aardbol probeer ik al het moois op foto vast te leggen. Zoals je op deze site ook wel kunt zien gaat mijn voorkeur uit naar landschappen, wildlife en vogels, veelal in het buitenland maar zeker ook in ons mooie Nederland.

Alle werken