Gracht met zicht op de Zuiderkerk, Amsterdam

van Roger VDB

- Werkcode: 376 581

Roger VDB over Gracht met zicht op de Zuiderkerk, Amsterdam

Een sfeervolle foto van de Groenburgwal in Amsterdam op vierkant formaat. Te zien zijn de grachtenpanden, prachtige bomen, de gracht met een plezierbootje er op en uiteraard de Zuiderkerk.

Deze foto leent zich uitstekend voor een collage, of voor in een wat kleinere ruimte zoals badkamer of wc vanwege het vierkante formaat.
Gracht met zicht op de Zuiderkerk, Amsterdam vind je in de categorieën Amstel, Amsterdam, Boten & Schepen, Fotografie, Gracht, Grachtenpand, Nederland, Religieuze architectuur, Stedelijke landschappen en Zwart-wit.
Roger VDB profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roger VDB

Hobbyfotograaf en allround creatieveling. Mijn portfolio bestaat uit eigen fotografie, digital art en pop art. Ook "restaureer" ik oude (CC0) foto's en illustraties op digitale wijze en maak ik collages waar je naar kan blijven kijken!

Alle werken van Roger VDB


Waarom je kiest voor Gracht met zicht op de Zuiderkerk, Amsterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Gracht met zicht op de Zuiderkerk, Amsterdam van Roger VDB

Koop de foto Gracht met zicht op de Zuiderkerk, Amsterdam van Roger VDB op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 376 581
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden