Groen mos tuinbeeld

van Marly De Kok

- Werkcode: 500 662

Marly De Kok over Groen mos tuinbeeld

In een park, flink begroeid met groene bosjes zag ik deze dame. Ingetogen stond zij met neergeslagen ogen in het gras. Zij trof mij omdat de houding zo mooi weergegeven is.
Groen mos tuinbeeld vind je in de categorieën Beeldhouwkunst, Erotiek, Fotografie, Mossen, Park, Sfeerbeeld, handen gevouwen, ingetogen en teder.
Marly De Kok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marly De Kok

Ik fotografeer graag en veel en vind het leuk om meer te doen met mijn foto's. Het is fijn als er mensen zijn die mijn foto's waarderen en er iets mee willen doen. Het is een uitdaging maar ook een kans. Daar houd ik van. Het is voor mij belangrijk dat ik zelf achter mijn werk sta en geniet van het fotograferen. Ik hoop dan ook dat je dat terugziet in mijn foto's.

Alle werken van Marly De Kok


Waarom je kiest voor Groen mos tuinbeeld als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Groen mos tuinbeeld van Marly De Kok

Koop de foto Groen mos tuinbeeld van Marly De Kok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 500 662
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden