Groningen schilderij Hoge der A met kerktoren van de Der Aa-kerk

van Kunst Company

- Werkcode: 134 069

Kunst Company over Groningen schilderij Hoge der A met kerktoren van de Der Aa-kerk

Kleurrijk stadsgezicht: Groningen met kerktoren van de Der Aa-kerk. Hier wordt je gegarandeerd vrolijk van! De penseelstreken zijn ook bij druk op canvas of aluminium mooi zichtbaar.

Op zoek naar een geschilderde versie van dit schilderij of ander stadsgezicht? Kijk dan op de website van Kunst Company (www.kunstcompany.nl).
Groningen schilderij Hoge der A met kerktoren van de Der Aa-kerk vind je in de categorieën Architectuur, Contemporary, Gracht, Groningen, Herenhuis (Nederland), Hoge der A, Kerken, Modern, Oude gracht, Schilderij (album), Schilderijen, Skyline, Spiegelbeeld (reflectie), Stedelijke landschappen, Steden, Van der Aa en Water.
Kunst Company profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kunst Company

Kunst Company - kunst om van te genieten! Alle schilderijen van Kunst Company zijn speciaal voor Werk aan de Muur in hoge resolutie gedigitaliseerd. Hierdoor behouden de schilderijen gedrukt op canvas en aluminium veel details en zijn o.a. de verfstreken nog zichtbaar. We stellen het erg op prijs dat een deel van onze kunstcollectie nu ook via Werk aan de Muur op o.a. canvas en aluminium verkrijgbaar is.Meer schilderijen bekijken of zelf een schilderij laten maken? Voor bedrijf en particulier: kijk op de website van Kunst Company (www.kunstcompany.nl) of neem contact op met Kunst Company.

Alle werken van Kunst Company


Waarom je kiest voor Groningen schilderij Hoge der A met kerktoren van de Der Aa-kerk als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Groningen schilderij Hoge der A met kerktoren van de Der Aa-kerk van Kunst Company

Koop dit schilderij Groningen schilderij Hoge der A met kerktoren van de Der Aa-kerk van Kunst Company als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 134 069
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
244,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden