Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 13 uur geldig!

Guidance

van Cynthia Jagtman

- Werkcode: 334919

Cynthia Jagtman over Guidance

Een kleurig, vrolijk en optimistisch schilderij. Intuitief geschilderd zonder plan. Achteraf denk ik dat dit werk iets verteld over begeleiding, hulp, sturing.
Guidance vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Contrast, Expressionisme, Fantasie, Intuïtie, Kunst, Menselijk lichaam, Modern, Optimisme, Religie, Schilderijen en Symbolisme.
Cynthia Jagtman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Cynthia Jagtman

Mijn schilderijen ontstaan door intuïtief vele lagen over elkaar te schilderen (meestal gewoon met mijn handen) waardoor onverwachte vormen, kleuren en lijnwerk ontstaan. Als ik voor het lege doek sta heb ik ook geen ander doel dan plezier hebben, los te laten, dappere beslissingen te nemen en naar mijn gevoel te luisteren. Het schilderij ontvouwt zich dan op een natuurlijke wijze. Maar is ook continu aan verandering onderhevig. Mijn inspiratie vind ik vooral in de natuur. Organische vormen als bladeren, veren, bloemen, takken, figuren en vogels zie je dan ook steeds terugkomen.

Naast dat ik schilderijen maak hou ik me ook bezig met het maken van eco prints en het natuurlijk verven met planten. Mijn collectie eco prints vinden hun oorsprong dan ook tijdens wandelingen in de natuur en achter het fornuis met grote dampende ketels. De wondere wereld, die zich verborgen houdt in het blad, zichtbaar maken is een geweldige uitdaging.

Alle werken van Cynthia Jagtman


Waarom je kiest voor Guidance op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Guidance van Cynthia Jagtman

Koop dit schilderij Guidance van Cynthia Jagtman als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 334919

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 94 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.