Stillness

van Cynthia Jagtman

- Werkcode: 334 925

Cynthia Jagtman over Stillness

Intuïtief geschilderd, zonder van te voren te weten hoe het er uit gaat zien of waar het heen gaat. Mooie intense kleuren en sterke contrasten. De kijker kan en mag zijn/haar eigen betekenis hieraan geven.
Stillness vind je in de categorieën Bloemen, Contrast, Expressionisme, Fantasie, Intuïtie, Kleurcontrast, Kunst, Menselijk lichaam, Modern, Religie en Schilderijen.
Cynthia Jagtman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Cynthia Jagtman

Mijn schilderijen ontstaan door intuïtief vele lagen over elkaar te schilderen (meestal gewoon met mijn handen) waardoor onverwachte vormen, kleuren en lijnwerk ontstaan. Als ik voor het lege doek sta heb ik ook geen ander doel dan plezier hebben, los te laten, dappere beslissingen te nemen en naar mijn gevoel te luisteren. Het schilderij ontvouwt zich dan op een natuurlijke wijze. Maar is ook continu aan verandering onderhevig. Mijn inspiratie vind ik vooral in de natuur. Organische vormen als bladeren, veren, bloemen, takken, figuren en vogels zie je dan ook steeds terugkomen.

Naast dat ik schilderijen maak hou ik me ook bezig met het maken van eco prints en het natuurlijk verven met planten. Mijn collectie eco prints vinden hun oorsprong dan ook tijdens wandelingen in de natuur en achter het fornuis met grote dampende ketels. De wondere wereld, die zich verborgen houdt in het blad, zichtbaar maken is een geweldige uitdaging.

Alle werken van Cynthia Jagtman


Waarom je kiest voor Stillness als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Stillness van Cynthia Jagtman

Koop dit schilderij Stillness van Cynthia Jagtman als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 334 925
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden