Haai zwemt door het kelpwoud

van Filip Staes

- Werkcode: 908 056

Filip Staes over Haai zwemt door het kelpwoud

De Gestreepte kathaai, ook wel Pyamahaai genoemd, is een haai die enkel aan de zuidkust van Zuid-Afrika voorkomt. Tijdens een duik, die begon tussen de Kaapse pelsrobben, kwam ik in dieper water dit prachtig dier tegen. De haai schrok van mijn aanwezigheid en maakte zich gauw uit de voeten, maar ik kon toch één foto nemen in deze betoverende omgeving.
Haai zwemt door het kelpwoud vind je in de categorieën Atlantische Oceaan, Fotografie, Haaien, Haaien en roggen, Kathaai, Kelpwoud, Natuur en Weer, Oceanen en zeeën, Onderwaterfotografie en Zuid Afrika.
Filip Staes profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Filip Staes

Welkom op mijn fotografiepagina. In 1992 ben ik besmet met het duikvirus. Na enkele jaren wou ik al de prachtige dingen die ik zag delen met anderen. ik begon te fotograferen en al snel groeide het maken van beelden uit tot een ware passie. In 2000 begon ik deel te nemen aan fotografiewedstrijden. Inmiddels heb ik heel wat prijzen in binnen- en buitenland behaald. Mijn foto's zijn herinneringen aan fantastische en spectaculaire ervaringen, maar ook momenten van geduld en frustratie. Het is inmiddels een natuurlijke drang geworden mij te omgeven in de mooiste maar soms meest mensonvriendelijke omgeving op deze aardbol. Op zoek naar een betoverende wereld, een plaats waar ik tot rust kom. Eén flits, één fractie van een seconde heb ik slechts nodig om mijn fantasie vast te leggen in een gevoel dat mensen kan raken.

Alle werken van Filip Staes


Waarom je kiest voor Haai zwemt door het kelpwoud op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Haai zwemt door het kelpwoud van Filip Staes

Koop de foto Haai zwemt door het kelpwoud van Filip Staes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 908 056
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.