Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 19 uur geldig!

Zonsondergang bij de inlaag aan de Oosterschelde

van Filip Staes

- Werkcode: 684 590

Filip Staes over Zonsondergang bij de inlaag aan de Oosterschelde

De inlaag bij de Keete in Zeeland is één van de mooiste gebieden rond de Oosterschelde. Vier koeien stonden een beetje verweesd te kijken hoe het water hen ingesloten had. Toen de eerste koe zich naar de overkant waagde, volgde de rest ook.
Zonsondergang bij de inlaag aan de Oosterschelde vind je in de categorieën Fotografie, Inlaag, Koeien, Lucht, Natuur en Weer, Nederland, Oosterschelde, Rood, Schouwen-Duiveland, Water, Zeeland en Zonsondergang.
Filip Staes profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Filip Staes

Welkom op mijn fotografiepagina. In 1992 ben ik besmet met het duikvirus. Na enkele jaren wou ik al de prachtige dingen die ik zag delen met anderen. ik begon te fotograferen en al snel groeide het maken van beelden uit tot een ware passie. In 2000 begon ik deel te nemen aan fotografiewedstrijden. Inmiddels heb ik heel wat prijzen in binnen- en buitenland behaald. Mijn foto's zijn herinneringen aan fantastische en spectaculaire ervaringen, maar ook momenten van geduld en frustratie. Het is inmiddels een natuurlijke drang geworden mij te omgeven in de mooiste maar soms meest mensonvriendelijke omgeving op deze aardbol. Op zoek naar een betoverende wereld, een plaats waar ik tot rust kom. Eén flits, één fractie van een seconde heb ik slechts nodig om mijn fantasie vast te leggen in een gevoel dat mensen kan raken.

Alle werken van Filip Staes


Waarom je kiest voor Zonsondergang bij de inlaag aan de Oosterschelde op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsondergang bij de inlaag aan de Oosterschelde van Filip Staes

Koop de foto Zonsondergang bij de inlaag aan de Oosterschelde van Filip Staes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 684 590

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-111,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.