Hal met Piano

van Perry Wiertz

- Werkcode: 305 978

Perry Wiertz over Hal met Piano

Sommige foto's hebben weinig informatie nodig, het beeld doet de rest. Deze indrukwekkende hal met daarin alleen een piano maakt veel los. De prachtige muurschildering die goed bewaard is gebleven steelt hier de show.
Hal met Piano vind je in de categorieën Alle Muziekinstrumenten, Antiek, Architectuur, Fotografie, Gang (bouw), Graffiti, Kunst, Muziek, Piano, Urban / Street en Verlaten plekken.
Perry Wiertz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Voor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken van Perry Wiertz


Meer weten over Perry Wiertz?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Hal met Piano als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Hal met Piano van Perry Wiertz

Koop de foto Hal met Piano van Perry Wiertz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 305 978
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
143,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden