Halloween

Halloween van Irene Lommers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Halloween van Irene Lommers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 73852
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

Spannende kleuren horen bij Halloween, vandaar de titel. Maar ook het onderwerp hoort bij dit Amerikaanse feest. Zelf doe ik er niet aan, maar het is wel in opmars hier dankzij de Veramerikanisering. Ook iets waar niet iedereen even blij mee is vermoed ik. We blijven nu eenmaal nuchtere Hollanders die van al dat grote een beetje bang worden.
Deze foto is opgebouwd uit twee afbeeldingen. Niet gefotoshopt zoals sommigen zullen denken maar gewoon over elkaar heen gelegd.

Over Irene Lommers

Irene Lommers profielfotoGefascineerd door alles wat natuur is, is Irene al op 12 jarige leeftijd begonnen met kijken,ontdekken en vastleggen met haar eerste analoge Kodak camera. Op haar 16e maakt ze op de ouderwetse manier kennis met de doka en alles wat daarbij hoort.Maar het zou tot 2009 duren voor ze begon met het echte werk. Dankzij een erfenis van haar vader kon ze haar eerste spiegelreflex camera, de Canon 500D aanschaffen die inmiddels is opgevolgd door de Canon 7D waarmee ze samen met het benodigde glaswerk iedere dag bezig is met het vastleggen, van voor haar, bijzondere dingen in de natuur.In augustus 2012 is ze begonnen met haar eigen fotogalerie aan huis. En in hetzelfde jaar heeft ze een expositie gehad op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. Ook zijn er foto's van haar hand gepubliceerd in Fotomagazines zoals Zoom en Photo chip-video. In 2013 begint ze met sfeerfotografie en meervoudige belichting waar ze veel bijval mee oogst. Haar beelden zijn nu vaak dromerig en vertellen steeds een verhaal. Ook plaatst ze vaak gedichten bij haar materiaal wat haar werk nog een extra sfeer dimensie geeft.

Alle werken