Handen

van Erik Reijnders

- Werkcode: 401 615

Erik Reijnders over Handen

op Escher geïnspireerd werk , foto artwork met een knipoog . dat dit op Escher geïnspireerd is staat als een paal boven water dit werk is echter totaal digitaal tot stand gekomen en heeft verder niets met de graficus en of zijn technieken van doen.
Handen vind je in de categorieën Artwork (kunst), Digital Artwork, Digitale Kunst, Fotografie, Handen, Illusie en Optische illusie.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Handen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Handen van Erik Reijnders

Koop dit digital art werk Handen van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 401 615
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
125,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.