Harmonie

Harmonie van Bodo Gebhardt

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Harmonie

van Bodo Gebhardt

Harmonie van Bodo Gebhardt

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 718423
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Sculpturaal naakt in een rotsachtig landschap. De bijzondere aantrekkingskracht ligt hier in het contrast tussen het zachte vrouwenlichaam en de ruige rotsformaties. Het lichaam past quasi organisch in de vormen die de natuur geeft.

Dit werk wordt aangeboden door Bodo Gebhardt

Bodo Gebhardt profielfotoBodo Gebhardt, geboren in 1958, maakt in zijn werk specifiek gebruik van digitale technieken - van portretten tot naakten. Hij is niet geïnteresseerd in de meest perfecte weergave van de werkelijkheid. Het gaat hem erom zijn zeer persoonlijke emoties en interpretaties een onmiskenbare uitdrukking te geven. Bodo Gebhardt "schildert" met licht, waardoor bijzondere stemmingen ontstaan waarin werkelijkheid en fantasie samensmelten tot een spannend totaalbeeld. Hij jaagt daarbij geen enkele tijdgeest of modetrend in de fotografie achterna, maar blijft consequent trouw aan zijn lijn. Zelf zegt hij over zijn foto's dat het "gefotografeerde liefdesverklaringen" zijn.

Alle werken